Cikkszám: EAN 5943064000775 Kategória:

A kellemetlen érzések ellenszere.
A mindennapok társa télen, és nyáron is.

Hűsítő keverék

1 790 Ft2 690 Ft

Leghatékonyabban szúnyog és rovarcsípés, csalángöb, valamint bőrallergia kezelésére használható.

kizárólag természetes alapanyagokból
és gyógynövényekből készül
fertőtlenítő és frissítő hatású
enyhíti a csípéses tüneteket

szúnyog, rovar, vagy egyéb állati csípések

Kiürítés
Mennyiség
Szinte mindenkivel fordult már elő, hogy egy kellemes nyáresti kertipartit, egy családi kempingezést vagy csak egy beszélgetést a ház teraszán zavart meg egy kellemetlen szúnyogcsípés. A folyamatosan viszkető, kellemetlen érzés megzavarja komfortérzetünket, ilyenkor minél előbb szabadulni szeretnénk a zavaró jelenségtől.

Ráadásul a csípés elvakarása a seb képződését és annak elfertőződését is okozhatja, ami főleg kisgyermekeket veszélyezteti.
A legtöbb rovarcsípést enyhítő készítmény antihisztamint és kémiai vegyületeket tartalmaz, melyek szinte kivétel nélkül rendelkeznek mellékhatásokkal, allergiás tünetek veszélyeivel.
Megoldás a Vermix hűsítő keverék

Hűsítő hatása percek alatt enyhíti a rovarcsípések okozta viszketést, valamint a növényi eredetűeket is egyaránt, mint például a csaláncsípés. A test bármely pontjára felvihető, a benne található gyógynövények kivonata megszünteti a kipirosodott duzzanatot és az égő vagy viszkető érzést.

Kisméretű kiszerelésének köszönhetően bárhová magunkkal vihetjük a családi kirándulástól kezdve, a nyaralásig. Legyen házi patikájának pótolhatatlan eszköze, ezáltal gyorsan megszüntetheti családtagjainak, gyermekeinek rovarcsípés okozta bántalmait.

Használatával nem kell allergiás reakciótól vagy mellékhatásoktól tartani, mert kizárólag természetes anyagokat és gyógynövényeket tartalmaz.

A Vermix hűsítő keveréket raktárkészletről szállítjuk Magyarország egész területén belül futárszolgálattal, 3 munkanapon belül.