Cikkszám: EAN 5943064001253 Kategória:

Gyógyír a sebekre.
A gyógynövények hámosító ereje.

Sebkezelő

1 990 Ft2 990 Ft

Ez a gyógynövényes pórus összehúzó készítmény alkalmas bármely életkorban előforduló bőrzsírosság ellen. Gyógynövény összetevőinek köszönhetően erősen fertőtlenítő, összehúzó, frissítő hatású.

kizárólag természetes alapanyagokból
és gyógynövényekből készül
fertőtlenítő és frissítő hatású
megelőzi a gennyesedést
engedi a bőr légzését és
csökkenti a fájdalomérzetet
Kiürítés
Mennyiség
A VerMix sebkezelő minden felületes sérülés esetén kiváló elsősegélyt jelent akár otthon, akár külföldi nyaraláson. Krémekkel és kenőcsökkel ellentétben nem zárja le a sérült bőrfelületet, így azoktól eltérően nem gátolja a bőrlégzést, és a hűsítő hatást. Erősen antiszeptikus hatása miatt a gennyesedést megakadályozza. Hűsít, így a fájdalomérzet azonnal csökken. Műtéteknél varratszedés után biztosítja a gyors sebgyógyulást. Karcolt, horzsolt, vágott és felületes égési sebek kiváló elsősegélyt nyújtó azonnal ható ellenszere.

Biztonságos és gyors sebgyógyulás gyógynövényekkel

Az elfertőződő felületi sérülések, vágások, műtéti hegek számos kellemetlenséget, gyulladást, a vártnál sokkal hosszabb gyógyulási időt eredményezhetnek.

Sajnos egyre több esetet hallani a sebfertőzésekről egészségügyi intézményekben is. Ilyenkor a legjobb, amit tehetünk, ha a legtöbb módon próbálunk védekezni a fertőzésveszély ellen.

A legtöbb sebkezelő vagy fertőtlenít, vagy a sebgyógyulást segíti, de ritka e két tulajdonság kombinációja egy termékben. A legtöbb gél és kenőcs nem hagyja lélegezni a sebet, ezzel gátolja a mielőbbi varasodást. Ez lassabb sebgyógyulást eredményez, ráadásul a varasodás képződése előtt a seb sokkal védtelenebb a szennyeződésekkel, kórokozókkal szemben.
Megoldás a VerMix sebkezelő

Megakadályozza a gennyesedést az összetevőinek köszönhető erősen antiszeptikus hatása miatt.

A horzsolások kellemetlen égő érzését és kisebb égési sérülések fájdalmát azonnal enyhíti hűsítő hatásának köszönhetően.

Felgyorsítja és segíti az esztétikus, heg nélküli sebgyógyulást műtétek után.

Engedi a bőr légzését ezzel elősegítve a mielőbbi varasodást.

Kisméretű kiszerelésének köszönhetően bárhová magunkkal vihetjük a családi kirándulástól kezdve, a nyaralásig. Legyen házi patikájának pótolhatatlan eszköze, ezáltal tudja biztonságban családtagjait a fertőzésveszélytől.

Használatával nem kell allergiás reakciótól vagy mellékhatásoktól tartani, mert kizárólag természetes anyagokat és gyógynövényeket tartalmaz.

A VerMix sebkezelőt raktárkészletről szállítjuk Magyarország egész területén belül futárszolgálattal, 3 munkanapon belül.